» Bannerannonsering

Bannerannonsering

Publicering av bannerannonser på Autoline är ett bra sätt att driva upp försäljningen av varor och tjänster, öka igenkännandeförhållandet för både ett välkänt företag och ett nytt varumärke samt att attrahera viktiga användare till din webbplats.
För att publicera en banner är allt du behöver att välja relevanta platser då vi kommer att ta hand om resten, bannerutveckling och design ingår i kostnaden för en banner!
Mer än 125 000 användare besöker Autoline varje dag, och de kan bli dina kunder!


Vad är en banner?
En banner är ett grafiskt element som kan innehålla en logotyp eller foto av företagets maskiner och hänvisar till din webbplats eller dina annonser på Autoline.
Exempel på våra banners

Publicera en banner inom kategorierna

Det rekommenderas för återförsäljare av en viss maskintyp eller särskilda tjänster att placera bannerannonser i webbplatsens avdelningar. Till exempel, om ditt företag sysslar med försäljning av lastbilar i avdelningen "lastbilar till salu" kommer det att vara mest lämpligt för dig, eftersom det är denna del som ses av människor som vill köpa lastbilar, så utan tvekan kommer de att se din banner.

Publicera en banner på huvudsidan

Bannerannonsering på huvudsidan är riktat till en bred krets av användare och det är mer relevant för annonsering av allmänna tjänster. Till exempel, om ditt företag erbjuder leasing kommer din banner att vara intressant för 90 % av människorna som har besökt huvudsidan. Publicering av en banner på huvudsidan kommer också att vara bra i fall ditt företag är nytt på marknaden och ditt huvudsakliga mål är att öka igenkännandeförhållandet både för ett varumärke och tjänsterna som tillhandahålls.
Linemedia
Kontakter:
telefon: +46 77 022 28 87
Öppettider: Mån. - Fre. 9.00 - 18.00

Skicka meddelandet med e-post

captcha
Genom att klicka här godkänner du vår integritetspolicy och användaravtal.